Γιατί να μας διαλέξετε; • Γιατί χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και το περιβάλλον.


 • Επειδή η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την βασικότερη προτεραιότητά μας.


 • Γιατί μας διακρίνει η ακεραιότητα, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, η γνώση του αντικειμένου και η αγάπη μας για το περιβάλλον.


 • Επειδή ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, συμπεριφερόμαστε με αξιοπιστία και επικοινωνούμε με άμεσο, φιλικό και ανοικτό τρόπο.


 • Γιατί είμαστε μια από τις ελάχιστες νόμιμες επιχειρήσεις που διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες για την αποσυναρμολόγηση και την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών οχημάτων.


 • Γιατί είμαστε εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO14001 τόσο για την ορθή διαχείριση των οχημάτων όσο και για την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.


 • Παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Βάζουμε τις ανάγκες των πελατών μας ως πρώτη μας προτεραιότητα και δεσμευόμαστε να παρέχουμε με συνέπεια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


 • Πουλάμε γνήσια ελεγμένα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε χαμηλές τιμές. Οι πελάτες μας κερδίζουν σε χρήμα και χρόνο.


 • Έχουμε πάθος με την ανακύκλωση διασφαλίζοντας ποσοστά ανακύκλωσης που υπερβαίνουν το 90% κατά βάρος ενός οχήματος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω κατάλληλης επεξεργασίας από την νόμιμη εταιρεία διαχείρισης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής που διαθέτουμε στη Μάνδρα Αττικής.
   
 • Αποστέλλουμε τα ανταλλακτικά μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.


 • Η αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών βοηθά στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων (μέταλλα, πλαστικά, ενέργεια) από την μη παραγωγή αντίστοιχων καινούργιων. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τον πλανήτη μας και ταυτόχρονα κερδίζουμε χρήματα από την χαμηλότερη τιμή τους.


 • Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μπορούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας με τα νέα αντίστοιχα OEM. Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών υποβάλλοντας όλα τα ανακυκλωμένα εξαρτήματα σε μια αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων περνούν από επιθεωρήσεις και δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την απόδοση. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μπορούν να εμπιστεύονται ότι θα λάβουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας που είναι συγκρίσιμα με νέα αντίστοιχα OEM.


 • Η διαθεσιμότητα ανακυκλωμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στους ιδιοκτήτες οχημάτων όσο και στα συνεργεία επισκευής. Αξιόπιστοι προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και εξαρτημάτων αμαξώματος αυτοκινήτων διατηρούν ένα τεράστιο απόθεμα ανακυκλωμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων που προέρχονται από διασωθέντα οχήματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μάρκες και μοντέλα. Αυτή η εκτεταμένη επιλογή επιτρέπει στους πελάτες να βρίσκουν εύκολα τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά που χρειάζονται για τις επισκευές ή τα έργα αποκατάστασης του οχήματός τους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το μοντέλο του αυτοκινήτου.Ωστόσο, είναι σημαντικό να προμηθευτείτε ανακυκλωμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από αξιόπιστες πηγές. Οι αξιόπιστοι ανακυκλωτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων ακολουθούν αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσουν τη λειτουργικότητα και την απόδοση των ανταλλακτικών που προσφέρουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εξαρτήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια όπως τα φρένα, οι αερόσακοι και τα συστήματα διεύθυνσης. Οι αξιόπιστοι προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων παρέχουν ηρεμία διαβεβαιώνοντας τους πελάτες ότι τα ανακυκλωμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που λαμβάνουν πληρούν τα πρότυπα της βιομηχανίας και μπορούν να βασιστούν σε αυτά για τον προορισμό τους.

Ωράριο λειτουργίας

Η επιχείρησή μας λειτουργεί καθημερινά για το κοινό από τις 08:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα.

Το Σάββατο η επιχείρησή μας παραμείνει κλειστή.

Διεύθυνση: Ευνίκης 5, Θέση Σφαγεία, Μάνδρα Αττικής,ΤΚ 19600

Τηλέφωνα: 210-5553030, 6976-536684

Εγγύηση τιμής

 

Προσφέρουμε τα ανταλλακτικά μας τουλάχιστον 50% φθηνότερα από τις τιμές των καινούργιων.

 

Για αυτοκίνητα έως 10 ετών:    

 • Τουλάχιστον 50% φθηνότερα από τα γνήσια ανταλλακτικά και 25% φθηνότερα από τα ιμιτασιόν
 • Αφορά πλήρως αποσυναρμολογημένα ανταλλακτικά
 • Η έκπτωση δεν αφορά στα έξοδα μεταφοράς

Για αυτοκίνητα πάνω από 10 έτη:

 • Τουλάχιστον 60% φθηνότερα από τα γνήσια ανταλλακτικά και 25% φθηνότερα από τα ιμιτασιόν
 • Αφορά πλήρως αποσυναρμολογημένα ανταλλακτικά
 • Η έκπτωση δεν αφορά στα έξοδα μεταφοράς
 • Για παλαιότερα οχήματα η επιτόπια αφαίρεση ανταλλακτικών πιθανώς να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.

Οι τιμές των καινούργιων και ιμιτασιόν ανταλλακτικών αλλάζουν καθημερινά και δεν μπορούμε πάντα να είμαστε ενήμεροι για τις ακριβείς τιμές τους. Εάν παρατηρήσετε ότι η τιμή του ανταλλακτικού που αγοράσατε δεν εμπίπτει στις παραπάνω δεσμεύσεις μας ενημερώστε μας ώστε να το διορθώσουμε.

Πολιτική εγγυήσεων

Την πολιτική εγγυήσεων για τα ανταλλακτικά μας μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Τρόποι πληρωμής

Με χρήση πιστωτικών καρτών

Δεχόμαστε πληρωμές μετρητοίς ή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων καρτών:

·         Visa

·         Mastercard

·         American Express

·         Discover & Diners Club

·         China UnionPay (CUP)

·         eftpos Australia

·         Japan Credit Bureau (JCB)

 

Ο διαδικτυακός τόπος www.usedparts.gr χρησιμοποιεί υποχρεωτική κρυπτογράφηση δεδομένων SSL σε όλες τις σελίδες του. Με τον τρόπο αυτό οι πληροφορίες που ανταλλασσόνται μεταξύ του site και των χρηστών του κρυπτογραφούνται και δεν μπορούν να υποκλαπούν από τρίτους. Εξασφαλίζουμε έτσι:

·         την ασφαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ του υπολογιστή του πελάτη και του www.usedparts.gr

·         την κρυπρογράφηση όλων των μεταδιδόμενων στοιχείων του χρήστη (στοιχεία χρήστη, στοιχεία πληρωμών, στοιχεία πιστωτικών καρτών κλπ)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Stripe (https://stripe.com/en-gr) ή της Alpha Bank. H εταιρεία Stripe κατέχει ηγέτιδα θέση στην εκκαθάριση διαδικτυακών συναλλαγών και την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Η Alpha Bank είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες εξασφαλίζοντας την έγκαιρη και ασφαλή εκκαθάριση συναλλαγών.

Μέσω Paypal

Πληρωμές μπορεί να πραγματοποιηθούν και μέσω Paypal.

Μέσω IRIS

Πληρωμές μπορεί να πραγματοποιηθούν μέσω IRIS με αναζήτηση της επιχείρησης βάσει του ΑΦΜ της : 094280146.

Μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Πληρωμές μπορεί να πραγματοποιηθούν με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης στην Alpha Bank με τα ακόλουθα στοιχεία:

ΙΒΑΝ: GR 950 140 6570 6570 0200 200 5569

Δικαιούχος: Κ.Μαυρομάτης ΑΒΕΕ

 

Με παραλαβή από το κατάστημά μας

Εάν ο χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών μπορεί να επιλέξει την πληρωμή της παραγγελίας του με αντικαταβολή κατή την παραλαβή της. Εναλλακτικά μπορεί να την παραλάβει στην έδρα μας στην Μάνδρα Αττικής, Ευνίκης 5 ΤΚ 19600.

Αποστολές ανταλλακτικών

 

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αποστολή ανταλλακτικών σε όλη την χώρα. Τα ανταλλακτικά συσκευάζονται προσεκτικά από εμάς και αποστέλλονται καθημερινά μέσω των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών σε ιδιώτες ή επαγγελματίες - συνεργεία.

Για τα μικρά σε όγκο και βάρος ανταλλακτικά χρησιμοποιούμε για την αποστολή τους την ταχυμεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Για μεγαλύτερα σε όγκο και βάρος ανταλλακτικά χρησιμοποιούμε την Μεταφορική Πετράκη ΑΕ. 

Τα δέματα της Γενικής Ταχυδρομικής αποστέλλονται καθημερινά στο τέλος της ημέρας λήψης των παραγγελιών.

Τα μεγαλύτερα ανταλλακτικά αποστέλλονται μια ημέρα μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής τους.

Είμαστε εστιασμένοι στην προσφορά ποιοτικών και λειτουργικών ανταλλακτικών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και προσδοκούμε στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. 

Αν για οποιοδήποτε λόγω δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το ανταλλακτικό που λάβατε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Περιβαλλοντική Πολιτική

Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η άρτια επεξεργασία οχημάτων τέλους κύκλου ζωής με τρόπο που να μην προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αυτό το επιτυγχάνουμε:

 • Αφαιρώντας όλα τα υγρά και στερεά απόβλητα των οχημάτων πριν την αποσυναρμολόγησή τους
 • Αποθηκεύοντας τα απόβλητα των οχημάτων με ασφαλή τρόπο ώστε να αποφεύγονται διαρροές στο περιβάλλον
 • Διοχετεύοντας τα απόβλητα των οχημάτων αποκλειστικά και μόνο σε εταιρείες διαχείρισης που διαθέτουν τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις αποθήκευσης και επεξεργασίας
 • Διαθέτοντας επιφάνειες εδάφους που είναι αδιαπέραστες από το νερό στους χώρους προσωρινής αποθήκευσης των οχημάτων
 • Διαθέτοντας ελαιοδιαχωριστή όμβριων υδάτων στους χώρους προσωρινής αποθήκευσης των οχημάτων

Η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ISO 14001:2015 τόσο για την ανακύκλωση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής όσο και για την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών εξ αυτών.

Η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ISO 14001:2015 τόσο για την ανακύκλωση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής όσο και για την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών εξ αυτών.

 

Απόσυρση οχημάτων

Για την απόσυρση οχημάτων επισκευτείτε το site μας www.autorecycling.gr