CITROEN - C4 - Καθρέπτης Ηλεκτρικός - 2ΠΟΡΤΟ - ΘΕΣΗ: - ΕΤΟΣ: 2004-2011 - ΚΩΔ.ΚΑΤ/ΣΤΗ: 96467114

Κωδικός Προϊόντος 29922 Κατηγορία Φανοποιία\Εσωτερικό (C4) Μάρκα CITROEN Supplier Φανοποιία\Εσωτερικό
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Καθρέπτης Ηλεκτρικός CITROEN C4 χρονολογίας 2004-2011. Το ανταλλακτικό είναι «μεταχειρισμένο». Η κατάσταση του ανταλλακτικού αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη ελέγχου της συμβατότητας του ανταλλακτικού με το όχημα του αγοραστή. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την καταλληλότητα του ανταλλακτικού στο όχημά του. Θέση αποθήκης: Y54-5-1 (Y54-5-1).

Πολιτική Ασφάλειας

Όλες οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες και απόλυτα ασφαλείς. Η εκκαθάριση των πληρωμών πραγματοποιείται μέσω διεθνώς αναγνωριζμένων εταιρειών

Πολιτική Αποστολών

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά με εταιρείς ταχυμεταφορών ή μεταφορικές εταιρείες

Πολιτική Επιστροφών

Δεχόμαστε επιστροφές μη λειτουργικών προϊόντων εντός 14 ημερών

Στοιχεία ανταλλακτικού

Μάρκα CITROEN
Μοντέλο C4
Έτος 2004-2011
Τύπος οχήματος 2ΠΟΡΤΟ
Είδος Ανταλλακτικού Καθρέπτης Ηλεκτρικός
Κυβικά 1360
Καύσιμο ΒΕΝΖΙΝΗ
Κωδικός Κατασκευαστή 96467114
Σχόλια ΓΝΗΣΙΟ-ORIGINAL. ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. 3 ΦΙΣΕΣ ΑΚΑΙ 9 ΚΑΛΩΔΙΑ.
Τοποθεσία Y54
Δοχείο 5-1
Πλαίσιο VF7LAKFUC74694230
Ταχύτητες Κιβωτίου Ταχυτήτων 5
Λειτουργία Όχι
Αυτοκίνητο προέλευσης 5087
Δότης 5087
Χρώμα ΓΚΡΙ
Βάρος 1,1
Εσωτερικός Κωδικός 80
Περιγραφή Κατηγορίας Καθρέπτες ηλεκτρικοί
Κωδικός Κατηγορίας 1596
Έτος Car.gr 2007
Κωδικός Μηχανής KFU

Περιγραφή:

CITROEN - C4 - Καθρέπτης Ηλεκτρικός - 2ΠΟΡΤΟ - ΘΕΣΗ: - ΕΤΟΣ: 2004-2011 - ΚΩΔ.ΚΑΤ/ΣΤΗ: 96467114

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αποστολή ανταλλακτικών σε όλη την χώρα. Τα ανταλλακτικά συσκευάζονται προσεκτικά από εμάς και αποστέλλονται καθημερινά μέσω των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών σε ιδιώτες ή επαγγελματίες - συνεργεία.

Για τα μικρά σε όγκο και βάρος ανταλλακτικά χρησιμοποιούμε για την αποστολή τους την ταχυμεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Για μεγαλύτερα σε όγκο και βάρος ανταλλακτικά χρησιμοποιούμε την Μεταφορική Πετράκη ΑΕ. 

Τα δέματα της Γενικής Ταχυδρομικής αποστέλλονται με αντικαταβολή καθημερινά στο τέλος της ημέρας λήψης των παραγγελιών.

Τα μεγαλύτερα ανταλλακτικά αποστέλλονται μια ημέρα μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής τους.

Είμαστε εστιασμένοι στην προσφορά ποιοτικών και λειτουργικών ανταλλακτικών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και προσδοκούμε στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. 

Αν για οποι0δήποτε λόγω δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το ανταλλακτικό που λάβατε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Ελπίζουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας από το Usedparts.gr, αλλά μερικές φορές μπορεί κάποιο ανταλλακτικό να πρέπει να επιστραφεί σε εμάς πίσω. Απλώς επιστρέψτε τα ανταλλακτικά στην αρχική τους κατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων αυτή θα πραγματοποιείται αφού πρώτα παραλάβουμε και εξετάσουμε τα επιστραφέντα  ανταλλακτικά. Τα είδη θα πρέπει, όπου είναι δυνατόν, να επιστρέφονται στην αρχική τους (ή παρόμοια στιβαρή) συσκευασία. 

Για αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά τους, πρέπει ειδοποιηθούμε εντός 24 ωρών τηλεφωνικός ή μέσω email παρέχοντάς μας εικόνες της συσκευασίας και των ανταλλακτικών ώστε να καταστεί δυνατή η απαίτηση αποζημίωσης από την εμπλεκόμενη μεταφορική εταιρεία. 

Όλα τα ανταλλακτικά που παραδόθηκαν και επιστράφηκαν σωστά υπόκεινται σε χρέωση επανατοποθέτησης 20% της αξίας τους. Οποιαδήποτε εγγύηση παρέχεται δεν μεταβιβάζεται. Περισότερα στοιχεία για την Πολιτική Επιστροφών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λάβετε υπόψη ότι δεν τιμωρούμε κανέναν για λάθη ή αλλαγή γνώμης, απλώς μεταβιβάζουμε τις χρεώσεις με τις οποίες επιβαρυνόμαστε χωρίς δικής μας ευθύνη.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κ. Μαυρομάτης ΑΒΕΕ (Usedparts.gr), Ευνίκης 5, Μάνδρα Αττικής, ΤΚ 19600, 210-5553030

Στείλτε μας ένα μήνυμα για το προϊόν αυτό