Ποιοί είμαστε


Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών οχημάτων για πάνω από τριάντα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια προσθέσαμε και το αντικείμενο της ανακύκλωσης οχημάτων. Είμαστε επίσημο μέλος της ΕΔΟΕ για την παραλαβή, οριστική διαγραφή και ανακύκλωση οχημάτων (τρακαρισμένα, οχήματα τέλους κύκλου ζωής κλπ). Διατηρούμε παλιές σχέσεις συνεργασίας με αρκετές επιχειρήσεις του κλάδου και γνωρίζουμε σε βάθος την αγορά των παλαιών οχημάτων και ανταλλακτικών.

Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής, στη θέση "Σφαγεία" δίπλα στις αποθήκες της DHL.

Ο κύριος φορέας της επιχείρησης έχει εργαστεί στον τραπεζικό χώρο με κύριο αντικείμενο τις πωλήσεις, την οργάνωση νέων δραστηριοτήτων, τη βελτιστοποίηση διαδικασιών και τη διαχείριση έργων.


Στόχος
 της επιχείρησής μας αποτελεί η ορθή περιβαλλοντική διαχείριση των παλαιών οχημάτων τέλους κύκλου ζωής και των ανταλλακτικών τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, στους πελάτες και στους εργαζόμενούς της.


Γιατί να μας διαλέξετε;

  • Γιατί χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και το περιβάλλον
  • Επειδή η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την βασικότερη προτεραιότητά μας
  • Γιατί μας διακρίνει η ακεραιότητα, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, η γνώση του αντικειμένου και η αγάπη μας για το περιβάλλον
  • Επειδή ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, συμπεριφερόμαστε με αξιοπιστία και επικοινωνούμε με άμεσο, φιλικό και ανοικτό τρόπο