Αναζήτηση

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Για κάθε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο:210-5553030 / 210-5553001 / 6934-781-027

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).
Φόρμα παραγγελίας ανταλλακτικών
  • Μεταφορά

    Η παράδοση των προϊόντων μας συνήθως πραγματοποιείται στην έδρα μας. Μπορούμε υπό προϋποθέσεις να σας τα στείλουμε και με courier ή μεταφορικές εταιρείες.

  • Εξυπηρέτηση

    Η εξυπηρέτησή σας αποτελεί την βασικότερη προτεραιότητά μας. Μέσω του site μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που διαθέτουμε, να επικοινωνήστετε μαζί μας και να αγοράσετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε σε χαμηλές τιμές.

  • Πληρωμές

    Δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά, τραπεζικές καταθέσεις, πιστωτικές κάρτες και PayPal για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων!   

Μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Μπορείτε έτσι σε μεγάλο βαθμό να μειώσετε το κόστος επισκευής του οχήματός σας συγκριτικά με την αγορά καινούργιων ανταλλακτικών. Προσπαθούμε να ελέγχουμε τα περισσότερα μεταχειρισμένα από αυτά ως προς την λειτουργικότητά τους και σας καλύπτουμε με εγγύηση 15 ημερών σύμφωνα με τους "Όρους Χρήσης" μας.                      

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κέντρο μεταχειρισμένων και καινούργιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών οχημάτων για πάνω από τριάντα χρόνια. Ταυτόχρονα προσφέρουμε υπηρεσίες για την απόσυρση και ανακύκλωση αυτοκινήτων και οχημάτων. Είμαστε επίσημο μέλος της ΕΔΟΕ για την παραλαβή, απόσυρση, οριστική διαγραφή και ανακύκλωση οχημάτων (τρακαρισμένα, οχήματα τέλους κύκλου ζωής κλπ).

Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στη Μάνδρα Αττικής, στη θέση "Σφαγεία" δίπλα στις αποθήκες της DHL.

Διαθέτουμε Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 για την απόσυρση και ανακύκλωση αυτοκινήτων.