Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση

Είμαστε νόμιμο κέντρο αποσυναρμολόγησης οχημάτων και πώλησης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στην Μάνδρα Αττικής επί της οδού Ευνίκης 5. Η δραστηριότητά μας είναι σύμφωνη με τις κανονιστικές διατάξεις που ισχύουν τόσο από περιβαλλοντικής απόψεως όσο και από απόψεως ασφαλείας. Διαθέτουμε στο προσωπικό μας τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες για τη σωστή διαχείριση και επεξεργασία οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους μεγιστοποιόντας την  ανάκτηση υλικών που προορίζονται για ανακύκλωση, όπως το γυαλί, οι προφυλακτήρες, τα ελαστικά και τα λοιπά μεταλλικά μέρη.

Η ομάδα μας

cms-img

Αποτελεσματική συνεργασία

Αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην αποσυναρμολόγηση και τον έλεγχο των ανταλλακτικών. 

Σχόλια πελατών

Για να πεις μια καλή κουβέντα για κάποιον το σκέφτεσαι... Όσο για τον Γιώργο μπορώ να γράψω ώρες! Σοβαρός, μορφωμένος, και πάνω από όλα με το χαμόγελο! Καθαρή μονάδα με καθαρές δουλειές και όλα νόμιμα! Θα βρεις έναν άνθρωπο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Και όχι τον κλασικό μάγκα βροντοφωνο που είναι πίσω από μάντρα με ανταλλακτικά. Άψογη εξυπηρέτηση και σωστός από όλες τις μεριές!!

Tasos Zepis

Άψογος επαγγελματιας ο Γιωργος ,φορεβος γνωστης και ανθρωπος εμπιστοσυνης!!! !!Συνεργατης για πολλα χρονια!!Συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

TUNING GARAGE

Η εταιρεία μας είναι ένα νόμιμο κέντρο επεξεργασίας οχημάτων τέλους κύκλου ζωής στην Μάνδρα Αττικής. Παραλαμβάνουμε οχήματα από ιδιώτες, επιχειρήσεις, ασφαλιστικές εταιρείες, δήμους και φορείς του Δημοσίου. Εξυπηρετούμε τους περισσότερους δήμους της Αττικής.  

Είμαστε επίσημο μέλος του Εναλλακτικού Συστήματος Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδας (ΕΔΟΕ), εγκεκριμένο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος,  για την παραλαβή, οριστική διαγραφή και ανακύκλωση οχημάτων. 

Συμμετέχουμε από το 2019 ως πλήρες μέλος στην Ένωση Ανακυκλωτών Ευρώπης (Egara) ως μοναδικός εκπρόσωπος της χώρα μας.

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών οχημάτων για πάνω από τριάντα χρόνια. Διατηρούμε παλιές σχέσεις συνεργασίας με αρκετές επιχειρήσεις του κλάδου και γνωρίζουμε σε βάθος την αγορά των παλαιών οχημάτων και ανταλλακτικών.

Επιλέγουμε προσεκτικά τα ανταλλακτικά μας, κατόπιν ελέγχου, προκειμένου αυτά να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. 

Στόχος της επιχείρησής μας αποτελεί η ορθή περιβαλλοντική διαχείριση των παλαιών οχημάτων τέλους κύκλου ζωής και των ανταλλακτικών τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, στους πελάτες και στους εργαζόμενούς της.

Γιατί να μας διαλέξετε;

Γιατί χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, σεβόμαστε τους ανθρώπους μας και το περιβάλλον.

Επειδή η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την βασικότερη προτεραιότητά μας.

Γιατί μας διακρίνει η ακεραιότητα, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, η γνώση του αντικειμένου και η αγάπη μας για το περιβάλλον.

Επειδή ακολουθούμε ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, συμπεριφερόμαστε με αξιοπιστία και επικοινωνούμε με άμεσο, φιλικό και ανοικτό τρόπο.

Γιατί είμαστε μια από τις ελάχιστες νόμιμες επιχειρήσεις που διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες για την αποσυναρμολόγηση και την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών οχημάτων.

Γιατί είμαστε εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO14001 τόσο για την ορθή διαχείριση των οχημάτων όσο και για την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

Είναι αυτό που ολοι αναζητούμε στις αγορές μας.Σωστός και σοβαρός επαγγελματίας.Άριστη συνεννόηση καλες τιμες.Πηρα εγκέφαλο ABS ο οποιος δυστυχώς δεν ταιριαζε και χωρις δευτερη συζήτηση αμμεσα μου επιστραφήκαν τα χρήματα.Σας ευχαριστώ.Οπωσδήποτε θα σας προτιμήσω σε επομενη αγορα μου.
Άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα. Άμεση ανταπόκριση και αποστολή της παραγγελίας. Το ανταλλακτικό πίσω φανάρι bmw ήταν συσκευασμένο πολύ προσεκτικά και σε άψογη κατάσταση, όπως ακριβώς στην περιγραφή του προϊόντος κατά την παραγγελία. Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Μοναδικός προορισμός σε μελλοντικές ανάγκες.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Φανταστική η προθυμία τους για να λύσουν το πρόβλημά μου και να μου δώσουν το ανταλλακτικό που επιθυμούσα.
Σωστός επαγγελματίας. Άριστος έχει πολλά ναταλλακτικά και μόλις μπεις στον χώρο του oλα τα ανταλακτικα είναι βαλμένα με σειρα και με νοικοκυριό στα ραφια του. ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΑ και ΟΛΑ μαζί όπως τα περισσότερα κέντρα ανταλλακτικών και Ανακύκλωσης. Θα καταλάβεις ποσο σωστα δουλευουνε ΜΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ.
Αριστη επικοινωνία , άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση , επιβεβαίωση και αποστολή, πολύ καλή συσκευασία. Καλύτερα από ότι περίμενα , Συστήνεται ανεπιφύλακτα.